Главная | Регистрация | Вход | RSS Середа, 15.05.2024, 18:36

Сайт учителя початкових класів Герасимчик Ірини Миколаївни

Меню сайту
Учительська
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Главная » 2012 » Березень » 20 » На Дніпропетровщині пройшов ІІ (обласний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, в якому взяли участь більше 300 учнів-членів ДВ
20:51
На Дніпропетровщині пройшов ІІ (обласний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, в якому взяли участь більше 300 учнів-членів ДВ

На базі Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді (ДОЦНТТ та ІТУМ) тридцять років успішно працює науково-технічний факультет Дніпропетровського територіального відділення Малої академії наук України. Факультет є справжнім осередком знань, де роблять свої перші кроки в науці наші майбутні вчені, де формується освіта майбутнього.

Щорічно проводиться прийом слухачів до науково-технічного факультету ДВ МАН, осіння та зимова сесії, обласний конкурс-захист. За результатами обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт переможці беруть участь у Всеукраїнському конкурсі.

Науково-технічний факультет ДВ МАН України активно співпрацює з вищими навчальними закладами області, фахівці яких залучаються до проведення лекцій, практичних робіт, консультацій, входять до складу журі ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Це провідні науковці ВНЗ – ДНУ, НМетАУ: Олег Гоман, Петро Когут, Олег Поляков, Нонна Варех, Віра Щеньова, Валентина Ромащук та багато інших.

Науково-педагогічний актив Малої академії наук складають люди захоплені та відповідальні, які розуміють значення роботи з обдарованою молоддю та виховали не одне покоління МАНівців.

Не дивно, що кількість дітей, які бажають займатися науково-дослідницькою роботою, невпинно зростає, причому в різнобічних галузях науки: математиці, фізиці та астрономії, економіці, приладоконструюванні, винахідництві, обчислювальної техніці та програмуванні.

Науково-технічний факультет Дніпропетровського відділення Малої академії наук України складається з п’яти відділень, які налічують 23 секції.

Наприкінці лютого-початку березня 2012 року на базі ДОЦНТТ та ІТУМ відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, в якому взяли участь більше 300 учнів-членів ДВ МАН України науково-технічного факультету, із них 144 стали переможцями. Всі вони будуть отримувати іменні обласні стипендії у рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти».

Найкращі представники факультету, а їх 25 учнів, увійдуть до складу збірної команди області на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який відбудеться у квітні 2012 року у м. Києві. 

               

Просмотров: 278 | Добавил: Irishka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архив записей
Друзі сайта
  • Усе для веб-мастера
  • Програми для всіх
  • Світ розваг
  • Кращі сайты Рунета
  • Кулінарні рецепти

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz