Главная | Регистрация | Вход | RSS Понеділок, 29.04.2024, 16:29

Сайт учителя початкових класів Герасимчик Ірини Миколаївни

Меню сайту
Учительська
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Главная » 2012 » Квітень » 1 » У Дніпропетровську проходить Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій серед шкіл України
21:32
У Дніпропетровську проходить Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій серед шкіл України

У Дніпропетровську з 26 до 30 березня 2012 року проходить Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій серед учнів 10-11 класів шкіл України. В олімпіаді беруть участь 28 команд з усіх регіонів України. Це – 57 переможців обласних олімпіад країни.

«Фундаментом Всеукраїнської олімпіади стала Дніпропетровська міська олімпіада з інформаційних технологій. У 2011 році наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України вона набула статусу Всеукраїнської. Це є конкретним результатом багаторічного досвіду Дніпропетровщини в упровадженні інформаційних технологій та успішної реалізації під керівництвом Олександра Вілкула регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Олімпіада з інформаційних технологій – це спільний авторський інноваційний проект методичного центру управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради та Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара. За цією моделлю учасники олімпіади вперше в Україні отримали можливість змагатися не тільки у номінації «Програмування», а й – «Офіс», «Комп’ютерна графіка», «Комп’ютерна техніка», «WEB-дизайн та WEB-програмування».

Практичні тури олімпіади проходять з 27 до 28 березня цього року на базі ліцею інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті ім. О.Гончара. Цей заклад обрано не випадково. Ліцей має потужну матеріально-технічну базу, забезпечений сучасним обладнанням. У ньому працюють висококваліфіковані викладачі та педагоги.

30 березня о 12.00 у школі-інтернаті № 2 (вул. Батумська, 2) відбудеться нагородження переможців та лауреатів олімпіади дипломами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Від партнерів олімпіади учні отримають цінні призи. За перше місце – планшетний комп’ютер, друге місце – жорсткий диск на 500 Гб, третє місце – принтер. Усі учасники олімпіади отримають флешки на 8 Гб.

У рамках програми олімпіади юним гостям Дніпропетровська проведуть екскурсії по місту. Зокрема, учасники олімпіади ознайомляться с Національним центром аерокосмічної освіти молоді України, відвідають музей космонавтики, мінералогічний та художні музеї, Планетарій.
             
Просмотров: 373 | Добавил: Irishka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архив записей
Друзі сайта
  • Усе для веб-мастера
  • Програми для всіх
  • Світ розваг
  • Кращі сайты Рунета
  • Кулінарні рецепти

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz