Главная | Регистрация | Вход | RSS Понеділок, 29.04.2024, 12:31

Сайт учителя початкових класів Герасимчик Ірини Миколаївни

Меню сайту
Учительська
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Главная » 2012 » Травень » 17 » Олександр Вілкул відзначив кращих випускників-медалістів Дніпропетровщини
19:30
Олександр Вілкул відзначив кращих випускників-медалістів Дніпропетровщини

Напередодні випускного вечора, який проходитиме 11 та 12 травня в усіх загальноосвітніх закладах Дніпропетровської області, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул зустрівся з кращими випускниками Дніпропетровщини. Губернатор нагородив 35 випускників області (це кращі випускники 13 міст та 22 районів регіону), які мають високі досягнення у навчанні та посіли призові місця в обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіадах і конкурсах, дипломами облдержадміністрації та пам’ятними подарунками (електронними книгами). Цього навчального року в області випускається 22 тисячі 166 учнів 11-х класів, з них 1 378 учнів нагороджено медалями: 1044 – золотими, 334 – срібними.

«Перший крок до майбутніх досягнень і успіхів ви вже зробили - і зараз ви стоїте на порозі відповідальних рішень про вибір майбутнього професійного та життєвого шляху. Ви - молоді і перспективні, у вас багато нових ідей, ви повні сил та енергії для їх реалізації. Отримавши якісні знання у школі, а потім у вищому навчальному закладі, ви впевнено зробите наступний крок у доросле життя. Ми віримо у ваші майбутні перемоги. Ви – майбутнє Дніпропетровщини та всієї України!», - сказав Олександр Вілкул.

Губернатор відзначив, що на Дніпропетровщині створюється низка умов, щоб молодь впевнено крокувала у майбутнє. Щорічно у містах і районах області проходять конкурси для школярів і студентів, які розкривають таланти молоді нашого регіону - майбутніх учених, менеджерів, будівельників, лікарів і вчителів.

В області реалізується комплексний проект «Розвиток інтелектуального руху Дніпропетровщини», який спрямований на популяризацію інтелектуальних ігор серед молоді. Він є складовою регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині - новий стандарт освіти». У рамках проекту «Розвиток інтелектуального руху Дніпропетровщини» у регіоні створюється потужна площадка для формування спільноти юних інтелектуалів, близьких по духу людей, готових направити свій потенціал на розвиток Дніпропетровщини і всієї України.

Для забезпечення регіону молодими науковими та дослідницькими кадрами за два роки молоді вчені отримали 25 регіональних грантів на суму 1,6 млн гривень.

У цьому році планується видати 20 грантів і профінансувати більш ніж на 1 млн грн конкурси для молодих вчених.

«Ми розвиваємо економіку регіону і вибудовуємо ефективні взаємовідносини між роботодавцями та молодими спеціалістами. На Дніпропетровщині регулярно проводяться «Ярмарки вакансій», де молоді фахівці можуть поспілкуватися з роботодавцем, дізнатися інформацію про вакансії, отримати можливість стажуватися на підприємстві. У регіоні впроваджується ланцюжок «школа-ВНЗ-перше робоче місце», щоб молоді люди після закінчення вищого навчального закладу користувалися попитом на ринку праці за своєю спеціальністю і отримували гідну плату за свою працю», - сказав Олександр Вілкул.

Випускники подякували губернатору за підтримку, за перспективи, які відкриті перед ними.

«Дякуємо обласній владі на чолі з губернатором Олександром Вілкулом за всебічну підтримку, доступну та якісну освіту, яку ми отримали. Ми пишаємося тим, що народилися на Дніпропетровщині та отримали саме тут вагомі знання», - сказав випускник-медаліст Владислав Будіченко (м. Дніпропетровськ).

На згадку про випуск 2012 року медалісти подарували Олександру Вілкулу символічний кришталевий дзвіночок.

Після завершення зустрічі губернатор разом з майбутніми першокласниками для всіх випускників Дніпропетровщини дав останній дзвінок.

«Важливо, що сьогодні на цій зустрічі присутні і випускники, і майбутні першокласники. Дорогі діти, дивіться на цих випускників, беріть з них приклад. Ми віримо в вас, ми віримо в успішне майбутнє Дніпропетровщини та всієї України, яке ми створимо», - сказав Олександр Вілкул.



Просмотров: 402 | Добавил: Irishka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архив записей
Друзі сайта
  • Усе для веб-мастера
  • Програми для всіх
  • Світ розваг
  • Кращі сайты Рунета
  • Кулінарні рецепти

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz